Navigation:  Diagnoseliste Program > Netværks-anvendelse >

Netværksanvendelse

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Program-anvendelse på netværk

Programmet kan installeres på den lokale PC's harddisk eller på et almindeligt netværksdrev.

Den sidstnævnte placering er den mest hensigtsmæssige, da man derved kan sikre, at alle brugere anvender den samme opdaterede version, uden at hver bruger skal holde sig ajour med programmets eller datalistens opdateringer.

LANLOCATION

___________________________________________________

Online hjælp 13. januar 2024  -  DPS Diagnoseliste program  -  © 1999 - 2024 Niels Knabe