Navigation:  Diagnoseliste Program > Installation, opsætning >

Installation

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Installation

Programmet kæver á priori ingen speciel installationsprocedure, idet programmet blot kan placeres / kopieres til en ønsket mappe, hvor programmet i et Windows miljø til enhver tid umiddelbat vil kunne afvikles også af andre netværksbrugere med almindelig adgang til at kunne køre programfilen.
Eneste forudsætning er at program og data ikke lægges i den generelle Windows programmappe C:\Programmer - dette fordi programmet har behov for lokal skriveadgang i sin egen INI-fil i programmets egen mappe.

Programmets filer

Programmet består af blot to filer:

Diagnose.exe, der er den eksekverbare programfil.

Diagnose.chm, der er den ledsagende programhjælp i HTML Help format for lokal offline anvendelse.

Diagnose.ini, der autooprettes af programmet ved første programkørsel, og som anvendes for lokal programtilpasning - se INI-konfigurering.

Datafilene hentes separat fra programmets web-side og kopieres i samme mappe som programfilen - se Distribution.

Se også diverse muligheder for Re-distribution.

Programhjælp

WebHelp

Programmet vil som standard ved kald af programhjælp kalde internetplaceret WebHelp, der er designet til at være placeret på en internetserver for at udvise fuld funktionalitet.

WebHelp vil også være fuldt funktionel lokalt placeret men indholdsfortegnelsen vil miste sine dynamiske udfoldnings-funktionalitet ved en sådan placering og bør i givet fald placeret i en mappe underordnet programmets egen lokale mappe, f.eks. i en undermappe \Help.

HTML Help

HTML Help består af een fil med endelsen .chm og til dette program filen Diagnose.chm.

HTML Help er beregnet til anvendelse lokal harddisk eller flytbart medium, og vil ikke fungere placeret på et netværkdrev.

Diagnose.chm er specielt egnet til anvendelse ofline uden internetforbindelse.

___________________________________________________

Online hjælp 13. januar 2024  -  DPS Diagnoseliste program  -  © 1999 - 2024 Niels Knabe