Navigation:  Produktion og distribution >

Program og liste re-distribution

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Re-distribution

Diagnoseliste-programmet Diagnose.exe kræver ikke installation og distribueres derfor blot som simpelt (zip)pakket exe-fil sammen med offline programhjælpen Diagnose.chm (HTML Help format).

Program, programhjælp og data (ICD10dps.txt og Behandling-procedurer.txt) kan derfor nemt redistribueres som disse i alt 4 filer ved simpel filkopiering og indsættelse i en passende mappeplacering, der dog a.h.t. lokal filskrivning ikke må være i mappen C:\Programmer eller i C-drevet rod C:\.

Programmet kan om ønsket også anvendes og distribueres med andre datalister - se alternative lister

___________________________________________________

Online hjælp 13. januar 2024  -  DPS Diagnoseliste program  -  © 1999 - 2024 Niels Knabe