SKScomplete SQL definition

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  SKScompleteDB specifikation >

SKScomplete SQL definition

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

SKScompleteDB databasens SQL definition og datatyper

Ved import (og reimport) af data fra Sundhedsdatastyrelsens SKScomplete.txt/SNOcomplete.txt/SHAKcomplete.txt vil data lægges i programmets lokale database med følgende tabeldefinition:

CREATE TABLE {tabelnavn} (

Kat CHAR(4),

SKSkode WIDECHAR(10),   /* størrelse justeres automatisk (10 - 20) ved import */

DatoIKraft DATE,

DatoÆndring DATE,

DatoSlut DATE,

KodeTekst VARCHAR(109), /* størrelse justeres automatisk (60 - 120) ved import */

AGrp VARCHAR(3),

BGrp VARCHAR(3),

CGrp VARCHAR(3),

DGrp VARCHAR(3),

EGrp VARCHAR(3),

K CHAR(1),

'Alder Min.' CHAR(2),

'Alder Max.' CHAR(2),

DVal VARCHAR(1),

T CHAR(1)

);

Bredden af felterne SKSkode og KodeTekst tilpasses ved import de faktiske strenglængder, hvorfor tabellens SQL definition varierer dynamisk med de importerede data.
Se Importspecifikation.

Datatypen WIDECHAR for feltet SKSkode er specifikt valgt a.h.t. den ønskede generelle sorteringorden på dette felt uden at AA sorteres som Å.

__________________________
Online hjælp 25. januar 2024; Copyright © 2017-2024 Niels Knabe